Skip to main content

Alcoholvrije wijn (zonder sulfiet)

Nieuw opgenomen in ons assortiment is wijn zonder alcohol en sulfiet. Deze wijn kan uitstekend worden gebruikt voor toepassingen waarin geen alcohol en/of geen sulfiet gewenst zijn. Ook is de wijn uitstekend geschikt voor Halal bereidingen. Alcoholvrije wijn is leverbaar in IBC containers en jerrycans.

 

FSSC22000 certificaat behaald

Van der Steen heeft het FSSC22000 certificaat behaald. De FSSC22000 standaard is de eerste wereldwijde standaard voor de voedingsmiddelenindustrie. FSSC22000 is vergelijkbaar met HACCP maar heeft als voordeel dat de standaard wereldwijd is goedgekeurd door de GFSI. 

Lees verder

Nieuw koelmagazijn in gebruik

Ons nieuw koelmagazijn is in gebruik genomen. In dit nieuwe magazijn kunnen we 300.000 liter wijn geconditioneerd opslaan. Zo kunnen we de kwaliteit van de wijn uitstekend controleren, ook in de warme zomermaanden. Het nieuwe koelmagazijn is zodanig ontworpen dat het zeer energie- en milieubesparend is, zodat het zelfs in aanmerking is gekomen voor EIA subsidie.

Twee nieuwe vrachtwagens in gebruik genomen

Twee nieuwe MAN trekkers zijn vandaag in gebruik genomen. Deze zullen worden gebruikt voor het transport van onze producten vanuit Frankrijk, Spanje, Italië en Schotland. De nieuwe vrachtwagens zijn zeer compleet uitgerust waardoor onze chauffeurs comfortabel en veilig door Europa kunnen reizen. Het brandstofverbruik van de vrachtwagens is met de speciale Efficientline het laagste van alle huidige vrachtwagens.

Nieuw logistiek centrum

Ons nieuw logistiek centrum is vanaf heden volledig operationeel. Vanuit onze locatie in Boxtel vertrekken onze eigen vrachtwagens wekelijks om onze producten op te gaan halen in voornamelijk Spanje, Frankrijk, Italie, en Schotland. Door het deskundige vervoer van onze medewerkers beheersen wij de gehele transportketen, van leverancier tot klant, wat de kwaliteit, traceability en betrouwbaarheid waarborgt.

Sojasaus

Natuurlijk gefermenteerde sojasaus is vanaf heden leverbaar in diverse verpakkingen vanaf 10 liter cans tot aan 1000 liter IBC containers. De sojasaus is vrij van conserveringsmiddelen. Ook is een glutenvrije sojasaus leverbaar.