Skip to main content

Over ons

Gevestigd in Vught is Van der Steen een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in de toelevering van alcoholische dranken, azijn, oliën, honing en vruchtensappen in bulk (vanaf 5 liter tot tankwagen) aan de levensmiddelenindustrie en groothandel.

Door een goede service en scherpe prijzen te bieden is Van der Steen al jaren een betrouwbare partner gebleken met klanten in heel Europa. Al onze producten worden gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit. Van der Steen werkt volgens de laatste FSSC22000 normen en is Skal, Halal en Kosher gecertificeerd.

Kwaliteit

Kwaliteit

Door de jarenlange levering aan de levensmiddelenindustrie zijn wij als geen ander bewust van het belang van het leveren van producten met een gegarandeerde kwaliteit. Doordat Van der Steen is uitgerust met een eigen laboratorium en ontwikkelingsafdeling, worden wij vaak al vroegtijdig betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten van onze klanten. Van der Steen is FSSC22000 gecertificeerd. FSSC22000 is de nieuwe wereldwijde standaard gebaseerd op de HACCP. Door onze ketenbeheersing zijn al onze producten volledig traceerbaar. Door continue innovatie voldoen al onze processen aan de laatste eisen.