Skip to main content

Koolzaadolie in een IBC

FSSC 22000 certificering

Gespecialiseerd in bulk levering

Goede service en scherpe prijzen

Van Der Steen uit Vught maakt het voor uw bedrijf mogelijk om koolzaadolie in een IBC te bestellen. Gebruikt u dit product regelmatig, bijvoorbeeld om gerechten in te bakken of frituren? Dan is het slim om een grote voorraad aan te leggen. Bij ons bestelt u deze en andere vloeistoffen in verpakkingen vanaf vijf tot veertigduizend liter.

Meer info?

Neem contact op
Wijn import van der steen BV vrachtwagen
Wijn import van der steen BV natuur

 Met koolzaadolie in een IBC heeft u een ruime voorraad

Koolzaadolie is uitermate geschikt voor het bereiden van zowel koude en warme gerechten. Vele horecagelegenheden maken dan ook gebruik van dit product. Ook bij andere bedrijven in de levensmiddelenindustrie is koolzaadolie een veelvuldig gebruikt product. Wilt u er zeker van zijn dat u genoeg op voorraad heeft? Als leverancier aan de levensmiddelenindustrie bieden wij u de mogelijkheid om koolzaadolie in een IBC te bestellen. De IBC-tanks hebben een inhoud van zeshonderd tot duizend liter. U bestelt bij ons niet alleen koolzaadolie, maar bijvoorbeeld ook sojaolie in een IBC.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ons volledige aanbod aan oliën en bestel uw grootverpakking

 Wilt u een grootverpakking van een olie kopen? Wij hebben een uitgebreid aanbod aan oliën die u in verschillende verpakkingsformaten kunt inkopen voor uw bedrijf. U bestelt onder meer koolzaadolie in een IBC via ons familiebedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie en profiteer van onze uitstekende service. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)73 6563213.

Anderen bekeken ook:

Leverancier levensmiddelenindustrie | Azijnleverancier groothandel | Wijnleverancier aan levensmiddelenindustrie

 

Van der Steen BV
Kempenlandstraat 51
5262GK Vught
Nederland

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel +31 (0)73 6563213