Skip to main content

Olijfolie in een IBC

FSSC 22000 certificering

Gespecialiseerd in bulk levering

Goede service en scherpe prijzen

Door olijfolie in een IBC in te kopen, weet u zeker dat u genoeg op voorraad heeft. Ons familiebedrijf Van Der Steen uit Vught is al meer dan veertig jaar uw vertrouwde leverancier van vloeistoffen in grootverpakkingen. Zowel groothandels als horecagelegenheden en andere bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie kopen via ons hun vloeistoffen in bulk. Bij ons koopt u niet alleen normale olijfolie in een IBC, maar bijvoorbeeld ook extra virgin en pomace of sansa olijfoliën.

Meer info?

Neem contact op
Wijn import van der steen BV vrachtwagen
Wijn import van der steen BV natuur

Bij ons koopt u zowel extra virgin olijfolie als pomace en sansa in een IBC

Olijfolie is een van de meest gebruikte oliën in de levensmiddelenindustrie. Horecagelegenheden gebruiken deze olie om gerechten mee te bereiden en andere bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie gebruiken het om producten mee te maken. Gebruikt u deze olie ook regelmatig in uw bedrijf? Dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u niet zonder voorraad komt te zitten, door olijfoliën in grootverpakkingen te kopen. Daarvoor schakelt u ons in als leverancier aan de levensmiddelenindustrie. Bij ons koopt u zowel normale olijfolie als extra virgin en pomace sansa in een IBC. Tevens bieden wij nog andere verpakkingsformaten aan, zodat u altijd een passende oplossing vindt voor uw wensen. Zo koopt u de olijfolie extra virgin, pomace of sansa niet alleen in een IBC, maar ook in jerrycans vanaf vijf liter tot tankwagens tot en met veertigduizend liter.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestel via ons uw vloeistoffen in bulk

Extra virgin, pomace of sansa olijfolie koopt u via ons in een IBC van zeshonderd of duizend liter. Zo weet u zeker dat u voorlopig voldoende voorraad heeft. Naast oliën, zijn wij ook uw leverancier van azijnsoorten. Zo koopt u bijvoorbeeld ook appelazijn in een IBC. Wilt u een bepaalde vloeistof in bulk bestellen? Neem dan contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0)73 6563213.

Anderen bekeken ook:

Leverancier levensmiddelenindustrie | Azijnleverancier groothandel | Wijnleverancier aan levensmiddelenindustrie

 

Van der Steen BV
Kempenlandstraat 51
5262GK Vught
Nederland

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel +31 (0)73 6563213